Verstuur uw recensie
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren
Schrijf een recensie
Grand cafe de Reebok
Average rating:  
 49 reviews
by René Ebeling on Grand cafe de Reebok

Gisteren hebben mijn vrouw en ik én 13 familieleden op een heerlijke middag/avond bij de Reebok ons 50 jarig huwelijksfeest gevierd. Allen hebben genoten van de gastvrijheid, het heerlijke eten en de rappe bediening. onze gastvrouwen liepen het vuur uit de schoenen en we hebben geen enkele negatieve klacht of opmerking van onze tafel gehoord. Het eten was heerlijk, de bediening was voortreffelijk en het was een feest om hier te mogen zijn.
Op de negatieve recensies kan ik alleen maar zeggen:
Het ware te wensen, dat al die mensen, met al hun gebreken, zichzelf eens bekeken, dan zouden ze het praten, over anderen wel laten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dank u wel voor de mooie recensie, en die spreuk ga ik vaker gebruiken super.
Graag tot ziens....

by Hennie van Kessel on Grand cafe de Reebok

Hebben gebruik gemaakt van de aanbieding via Social Deal. Waren aangenaam verrast en zeer tevreden over het gebodene. Professionele bediening die nog weet hoe het hoort en voor ons ruime porties van een goede kwaliteit. Kortom een aanrader voor een leuke middag als je de wandeling in een mooie omgeving erbij doet.

Dank je wel voor de mooie recensie. En wij zien jullie graag nog eens terug.....

by Helga donga on Grand cafe de Reebok

We verheugden ons op een ontspannen uitje via socialdeal. Een kopje thee, een wandeling en aansluitend lunch. Bij het aanmelden bleek het restaurant slechts te beschikken over 1 voucher. Dus we laten de eigenaar op de telefoon de boeking zien voor 2 personen. Probleem opgelost zou je denken. Klant laat de reservering zien en heeft vooruit betaald. Echter tot onze grote verbazing weigert de eigenaresse ons te ontvangen. Een belletje naar socialdeal dan maar. Inmiddels vertonen beide eigenaars zeer agressief gedrag. Uit pure verbazing weten we niet hoe hierop te reageren. We geven aan dat het probleem toch wel opgelost kan worden en dat we als klanten wel een ander welkom verwacht hadden. Hierop worden beide eigenaars ronduit boos en agressief. Om de situatie te ontvluchten zijn we toen maar gegaan terwijl we nageschreeuwd werden.

Wat een eenzijdige voorstelling van zaken. Het verhaal heeft 2 kanten. Onze kant werd echter meteen bestempeld als "niet moeilijk doen". Er was helemaal niks aan de hand en wij hebben meteen social deal gebeld wat jullie al vreemd vonden. Wij echter niet en neem van me aan dat wij heel wat meer ervaring hebben dan jullie. Opmerkingen als de klant is koning betekent niet dat je alles mag zeggen en doen. Agressief?? Een reactie op jullie opmerkingen......... Zeggen dat jullie niet weten hoe hierop te reageren en zijn gegaan om de situatie te ontvluchten impliceert dat jullie zeer netjes en beleefd waren. Het tegendeel is echter waar. Je geeft aan ons helemaal kapot te maken want je kent zo veel mensen hier!! Maar jullie waren netjes he!!!!! In de loop der jaren hebben wij duizenden vouchers verkocht maar dit gedrag nog niet eerder meegemaakt.
Gelukkig is 99.9% van onze gasten (ook van social deal) zeer tevreden en beleefd!

by Marian on Grand cafe de Reebok

Gebruik gemaakt van een social deal en alles was erg goed geregeld.
Onze zoon heeft een glutenintolerantie maar daar was goed rekening mee gehouden en ook hij heeft heerlijk gegeten.
Zeker voor herhaling vatbaar!

Dank je wel en dank je wel voor de mooie recensie. Graag tot ziens....

by F v Geloven on Grand cafe de Reebok
mevr

Mooi wandelarrangement via social deal .
Vriendelijk ontvangen met een lekker kopje koffie en likeurtje en plakje cake.Fijne wandeling gemaakt en lekker geluncht. Echt een aanrader .Bedankt

Graag gedaan, en kom nog eens een keertje langs.

by Erik, en petra vd berkmortel on Grand cafe de Reebok

Wij waren hier met een socialdeal.
Geweldig, zeer gastvrij.
Zo verzorgde uitstraling.
Bediening vlot en gezellig.
Je voelt je gelijk op je gemak als je het terras oploopt.
Dit adres is een aanrader voor iedereen.
Tot weer een volgende keer.
Gr. Petra en Erik.

Dank je wel voor de mooie recensie, en graag tot ziens....

by Door on Grand cafe de Reebok
Prima

Zaterdag heerlijk genoten van de social deal actie bij jullie leuk knus restaurant heerlijk gewandeld en gegeten komen zeker nog een keer teug 👍🏻

Dank je wel en heel graag tot ziens....

by Dian van Amelsfort on Grand cafe de Reebok
Social deal lunch

Heerlijk kopje koffie met cake, en op deze 1 ste paasdag een pachtige wandeling gemaakt in het natuurgebied de kampina. De lunch was dan ook heerlijk, een mostert soepje en een lekker aangeklede hamburger. We hebben met social deal hier al meerdere keren gebruik van gemaakt en vinden dit nog steeds een leuk plekje om te vertoeven.
Bedankt voor jullie gastvrijheid, en tot volgende keer.

Wat fijn om dat te lezen, graag gedaan en tot een volgende keer....

by Willem on Grand cafe de Reebok
Dikke aanrader.

Fantastisch restaurant met prima keuken.
Heerlijk gegeten met daarbij een lekkere fles wijn.
Zeer vriendelijke gast-vrouw/heer en bedienend personeel.
Ons bezoek was niet de eerste keer maar vast en zeker ook niet de laatste.
Jaqueline & Jos, nog bedankt voor het thuisgevoel in jullie gezellige restaurant.

Wat een lieve recensie!! Dank je wel en altijd welkom.

by Deursen on Grand cafe de Reebok
Social deal

Mooi wandelarrangement via social deal. Prima gegeten. Jammer dat we extra schaaltje nootjes moesten betalen bij tweede eigen drankje.

Fijn dat u lekker heeft gegeten!! Bij ons is het standaard dat er bij het eerste drankje een schaaltje nootjes gratis wordt geserveerd ( waar vind je dat nog?? ) Daarna is het echter niet meer gratis. Sorry
Met vriendelijke groet

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»