Voorgerecht

  • Gefrituurde inktvisringen (op een bedje van sla, tomaat en limoenkoreander) € 6.95
  • Duo vlees ( kopje soep en mini-carpaccio ) € 6.95
  • Duo Vis ( kopje soep en 3 inktvisringen ) € 6.95
  • Duo Soep ( tomatensoep en dagsoep )  € 5.95
  • Tomatensoep ( met room en balletjes )  € 4.50
  • Dagsoep ( vegetarisch )  € 4.50
  • Carpaccio ( met pijnboompitjes, old amsterdam, sla en truffelmayonaise )  € 8.95
  • Pasteitje met kippenragout   € 6.95
  • Zalmcarpaccio ( met sla en limoen-koreander )  € 8.95
  • Stokbroodje met kruidenboter € 2.50
  • Stokbroodje met kruidenboter en tapenade € 3.50

 

Hoofdgerechten

  • Varkenshaas (met champignonroomsaus) € 13.95
  • Kabeljauw (met vissaus en dille )  € 13.95
  • Kip saté (met satésaus )  € 13.95
  • Stoofpotje in abdijbier € 13.95
  • Schnitzel (met champignonroomsaus of Stroganoffsaus) € 13.95
  • Kogelbiefstuk met pepersaus of rode wijnsaus € 18.45
  • Zalm met hollandaisesaus € 17.45
  • Spareribs € 16.95
  • Extra schaaltje frites €2.50
  • Schaaltje sla met tomaat, komkommer en dressing €2.50
  • mayonaise €0.50
  • diverse warme sauzen € 2.50

alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en groenten

 

Nagerecht

  • Dame Blanche – vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom € 4.25
  • Banaan Royal met vanille-ijs en chocoladesaus en slagroom  € 4.25
  • Vruchtensorbet met vanille-ijs met aarbeiensaus en slagroom € 4.25
  • Vanille-ijs met advocaat en slagroom € 4.25
  • Boerenjongens met vanille-ijs € 4.25
  • Coupe vers fruit met slagroom € 4.25
  • Irisch, french of italian coffee € 5.95
  • Dessert de Reebok  € 3.25
  • Appeltaart met ijs en slagroom  € 4.25
  • Kinderijsje  € 2.50